2022_2023_Wellness Chess Tour!

Kedves Sakkjátékosok, Sakkedzők, Klubvezetők, Sporttársak és Gyerekek!

 

XXIX. Baranya Nemzetközi Sakkverseny Bács-Kiskun megyei állomása: Kecskemét! Versenykiírás

XXIX. Baranya International Chess Tournament Granada Conference Sport and Wellness Hotel**** Kecskemét

 

4 hét múlva kezdődik az újabb nemzetközi sakkversenyünk, aminek most a 4 csillagos Granada Konferencia és Wellness Hotel ad otthont! 

Exclusive környezetben és hangszigetelt konferencia teremben tudunk majd sakkozni és a versenysorozat során ez évben utoljára találkozni!

Jövő évben ugyanis kezdetét veszi a Wellness Chess Tour! 

Erről azt kell tudni, hogy 12 különböző versenyállomásokon tudtok majd pontokat gyűjteni és ezek a pontok nem vesznek el, hanem beválthatóak lesznek a 2023-as év végén extra pénzdíjra! Részletek már fenn vannak a chess.hu versenynaptárában a január 19-22. Siófok versenykiírásában olvashatjátok!

A kecskeméti versenyünk helyszínét a szép és családias hangulatú Granada Wellness Hotel**** (Kecskemét Harmónia utca 23)  adja, ahol a bőséges svédasztalos reggeli, ebéd és szintén svédasztalos vacsora valamint a korlátlan wellness használata biztosítja a szállóvendégek és kedves családtagjaik számára a feltöltődést és könnyed kikapcsolódást.

A Granada Hotel**** a mai piaci árak mellett elég korrekt árat adott 1 és 2 főre is, valamint gyermekkedvezmények is jelen vannak.

Aki szeretne jönni, még időben foglaljon, mert ennyi pénzért a mai áremelkedések mellett nem mostanában fogunk elmenni egy 4 csillagos szállodában wellness hétvégére akár egyedül vagy kedvesünkkel.

A versenyt külön kérésre A és B csoportban fogjuk megrendezni! B csoportban 1600 élőpontszám alattiak indulhatnak!

Részleteket megtaláljátok a csatolt kiírásban! Becsatoltam angolul is a kedves külföldi versenyzők miatt! English brochure file attached! 

Jelentkezés és nevezés a sporty207@gmail.com címen.

Mindenkit várunk sok szeretettel!

Üdvözlettel:

Jeszenszky József

06 30 640 3361